Support

Vakantiehuis Beheer doet graag de was voor je. Wij verhuren kwalitatief goed linnengoed waar gasten graag voor betalen. Wij zorgen ervoor dat je altijd voldoende linnengoed op voorraad hebt. Daarnaast verkopen we guest supplies, zoals zeep, shampoo, maar ook een servicepakket voor een goede start van de vakantie.

Voor een succesvolle verhuur maken we een verhuurplan op en helpen we je met de juiste keuze voor een verhuurder, optimaal prijsbeleid en een aansprekende presentatie met professionele teksten en fotografie.

Heb je geen tijd om het reserveringsaanvragen te beantwoorden of contact te onderhouden met je gasten, wij doen dit graag voor je.

Ga je starten met de verhuur of is je inrichting gedateerd. Wij geven inrichtingsadvies, vertellen wat er aanwezig moet zijn en helpen je met het juiste interieur voor een juiste uitstraling en wat lang mee gaat.

We kunnen je volledig ontzorgen met je vakantiehuis.

Maar uiteindelijk kies je zelf wat je nodig hebt, wil je alleen controle van de buitenkant van je woning of wil je volledig ontzorgd worden? Jij bepaalt.
We bieden standaard pakketten op het gebied van controle en beheer. Daarnaast bieden we iedere dienst die je maar kunt bedenken, fotografie, vertalingen, inrichtingsadvies, etc.

Uiteraard kunnen we ook maatwerk bieden, heb je een of meerdere woningen, een heel park? We denken graag mee.