Management

Ook op vakantieparken biedt Vakantiehuis Beheer ondersteuning of neemt het management uit handen. Voor kleine vakantieparken is het vaak lastig om het management en beheer goed in te kunnen vullen.

We kunnen tijdelijk management leveren voor vervanging of om een verandertraject in te zetten. We hebben ervaring in de overnames van een bungalowpark en helpen een VvE met het beheer van het park.

Vakantiehuis Beheer verhuurt linnengoed, kan de ontvangst van gasten uit handen nemen, verzorgt onderhoud aan de vakantiewoningen, het park en de algemene voorzieningen. Ook adviseren we in de verhuur van de vakantiewoningen en zorgen we voor een optimale presentatie van het park.

Het beheren van een vakantiepark blijft voor een groot deel mensenwerk. Werving & Selectie door Vakantiehuis Beheer helpt in het maken van de juiste keuze en neemt het park veel werk uit handen. We kunnen helpen in het opzetten van een onboarding traject en bieden diverse trainingen, toegespitst op de behoefte van het park en zijn personeel.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat we v oor jullie kunnen betekenen. Door middel van een quick-scan brengen we de behoeftes in kaart en kunnen we beheer- en managementplan op maat verzorgen.

We kunnen je volledig ontzorgen met je vakantiehuis.

Maar uiteindelijk kies je zelf wat je nodig hebt, wil je alleen controle van de buitenkant van je woning of wil je volledig ontzorgd worden? Jij bepaalt.
We bieden standaard pakketten op het gebied van controle en beheer. Daarnaast bieden we iedere dienst die je maar kunt bedenken, fotografie, vertalingen, inrichtingsadvies, etc.

Uiteraard kunnen we ook maatwerk bieden, heb je een of meerdere woningen, een heel park? We denken graag mee.