Beheer

Heb je een vakantiewoning, maar woon je niet in de buurt of heb je geen zin of tijd om regelmatig langs te gaan?

Wij verzorgen op maat gesneden beheer voor je vakantiewoning(en). Een vakantiehuis is een kostbaar bezit. Wij controleren regelmatig je vakantiewoning koppelen dit aan je terug.

Vaak starten we onze dienstverlening met de wisselschoonmaak en verhuur van linnengoed. Professionele verhuur begint immers met een schoon huis. Wij zorgen voor een echt warm welkom, met linnengoed van hotelkwaliteit, een attentie bij aankomst, en een welkomstpakket met de vaak vergeten zaken, zoals peper, zout en andere benodigdheden. 

 Periodiek kunnen we de woning controleren, en sturen je een rapport met onze bevindingen. Maar ook kunnen we binnen 24 uur een controle uitvoeren, mocht hier aanleiding toe zijn.

Reparaties en onderhoud voeren we zelf uit, of schakelen hiervoor een partner in. Ook kunnen we offertes opvragen voor de juiste vakman, zoals bijvoorbeeld een schilder, of installateur.

Een verzorgde tuin geeft een goede eerste indruk. Regelmatig het gras maaien, of een volledig tuinabonnement, we doen het graag voor je.

Bij langdurige afwezigheid kunnen we bijvoorbeeld de post ophalen en doorsturen, de woning winterklaar maken of ventileren.

Bij verhuur ontzorgen we je door ontvangst van de gasten, fungeren we als contactpersoon controleren we de woning na vertrek en voor de komst van nieuwe gasten.

Jij geeft aan waar we je kunnen ondersteunen voor een onbezorgd beheer en succesvol verhuur van je vakantiewoning.

We kunnen je volledig ontzorgen met je vakantiehuis.

Maar uiteindelijk kies je zelf wat je nodig hebt, wil je alleen controle van de buitenkant van je woning of wil je volledig ontzorgd worden? Jij bepaalt.
We bieden standaard pakketten op het gebied van controle en beheer. Daarnaast bieden we iedere dienst die je maar kunt bedenken, fotografie, vertalingen, inrichtingsadvies, etc.

Uiteraard kunnen we ook maatwerk bieden, heb een of meerdere woningen, een heel park? We denken graag mee.